Eladó családi ház Sukoró 74 990 000 Ft

Leírás

Sukorón eladó, 563 m2 es telken 164m2 es hasznos alapterületű Velencei-tóra néző panorámával egy földszint +tetőtér beépítéses, két beállásos pincegarázzsal épült, eredetileg saját célra készített, lakóépületként bejegyzett családi ház, mely nyaralónak is remek választás.

A gáz kivételével minden közmű bevezetésre került a telekre.

Építése 2007-ben kezdődött meg, 2022-ben teljes felújítás keretében új, energiatakarékos gépészeti rendszert kapott (18 kW-os elektromos fűtőkazán, 100 literes villanybojler, 3 db hűtő-fűtő klíma (ezekhez H tarifás áram), a teljes alsó szinten vizes padlófűtéssel.
A homlokzatok és a tetőtér hőszigetelése is megtörtént.

Az épület jelenlegi látványtervein ábrázoltak szerint az ár tartalmazza az épület kulcsrakész, valamint a medence és a garázs szerkezetkész állapotát. Amit nem tartalmaz: a kert-rendezést, a külső térburkolatokat, a medence gépészeti rendszerét és burkolatait, a garázs befejező munkálatait, de az utóbb felsoroltak a jelenlegi kivitelezővel, külön egyeztetés után megrendelhetők. A földszinten (összesen: 83,62 m2) található egy nagy amerikai konyhás nappali étkezővel és egy fedett terasz, utóbbi ebből a blokkból nyílik.

Továbbá ezen a szinten került kialakításra a gépészeti helyiség, egy fürdőszoba (sarokkáddal) és egy nagyobb előszoba is. A pinceszinten (összesen: 39,48 m2) itt kapott helyet egy tágas, két beállásos garázs és egy tároló. A nappaliból egy dekoratív, helytakarékos de mégis kényelmes lépcső vezet a tetőtérbe(~41 m2), ahol két tökéletes tájolású szoba és egy fürdő található.


Az új beruházásként megvalósuló Budapest-Balaton kerékpárút és a világszínvonalú evezős központ/sportkomplexum is nagyon közel esik az ingatlanhoz.

Gyakorlatilag 10 perc séta távolságra megtalálható bölcsőde, óvoda, általános iskola, étterem és élelmiszer bolt is.


További információért keresse bizalommal irodánkat!

????Kapcsolat :8000 Székesfehérvár, Távirda utca 25.
????+36 70 7768 388
www.ingatlanplusz.com
????info@ingatlanplusz.com

Családi ház részletei

Ár: 74 990 000 Ft
Méret: 164 négyzetméter
Azonosító: 11350006
Irodai azonosító: 7532
Telek: 563 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Szintek száma: Földszint + tetőtér
Egész szobák: 3
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Garázs
  • Terasz
  • Medence